22:57
Заболотний - Підручник Українська мова 9 клас

Автори: В. В. Заболотний, О. В. Заболотний
Місце видання: Київ
Видавництво: Генеза
Рік видання: 2017
Кількість сторінок: 269 с.
Раді зустрітися з вами на сторінках цього підручника й запросити продовжити мандрівку одним з найбільших розділів мовознавства - «СИНТАКСИСОМ». Минулого навчального року ви ознайомилися зі словосполученням, членами речення та простим реченням, а тепер дізнаєтеся багато нового про синтаксичні одиниці «вищого рівня», зокрема пряму й непряму мову, різні види складних речень.
До речі, якщо ви розпочинатимете опрацювання кожного параграфа зі вступного завдання дослідницького характеру, то зможете не лише отримувати знання в готовому вигляді, а й відкривати їх для себе самостійно. Погодьтеся, це набагато цікавіше.
Теоретичний матеріал у параграфах поділено на частини із зазначенням ключових понять, а деякі відомості оформлено у вигляді таблиць і схем, що значно полегшуватиме сприйняття, опрацювання та запам’ятовування інформації. Положення, у яких найчастіше припускаються помилок, подано з позначкою «Зверніть увагу!». Наприкінці кожного розділу виокремлено блоки узагальнення вивченого, у яких містяться завдання для самоперевірки й самооцінки, що допоможуть підготуватися до контрольної роботи.
Сподіваємося, вам сподобаються вправи з позначками «Попрацюйте в парах», «Два - чотири - усі разом», «Коло думок», «Поспілкуйтеся». їх виконують колективно й за окремими правилами, ознайомитися з якими можна в додатках наприкінці підручника. Також на вас чекають пізнавальні рубрики «Із глибин мовознавства», «Культура мовлення», «Для вас, допитливі». А у вільний час пропонуємо завітати до рубрики «Моя сторінка», де міститься багато цікавої інформації. Вивчаючи великі теми, ви зможете взяти участь у виконанні групових проектів, які допоможуть як поглибити ваші знання, так і розвинути творчі здібності.
Надійними помічниками на шляху здобуття знань стануть запропоновані в підручнику словнички, поради щодо виконання певних видів завдань, скорочені відповіді до вправ. Радимо також, щоб у вас під рукою завжди були різні словники: тлумачний, орфографічний, словник синонімів тощо.

 Завантажити Заболотний - Підручник Українська мова 9 клас PDF 7 МБ
Категорія: Книги для вивчення української мови | Переглядів: 436 | Додав: tiesto | Теги: завантажити, Підручник, Заболотний, скачати, укр. мова, вивчення мови, українська мова, книга | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar