17:17
Заболотний - Підручник Українська мова 8 клас

Автори: О. В. Заболотний, В. В. Заболотний
Місце видання: Київ
Видавництво: Генеза
Рік видання: 2016
Кількість сторінок: 224 с.
Вітаємо вас на сторінках підручника «Українська мова». Цього навчального року ви помандруєте стежками одного з найцікавіших розділів мовознавства - «Синтаксису». Зокрема, дізнаєтеся багато нового про словосполучення та речення, односкладні речення, речення із вставними словами, звертаннями, однорідними й відокремленими членами.
На початку кожного параграфа на вас чекає невелике дослідження, яким радимо розпочати вивчення теми. Потім варто уважно прочитати теоретичні відомості, осмислити їх, виділити те, про що довідалися вперше, і те, із чим уже ознайомилися в попередніх класах. Вправи з позначками «Коло думок», «Попрацюйте в парах», «Два - чотири - усі разом», «Поспілкуйтеся» виконуються колективно й за окремими правилами, ознайомитися з якими можна в додатках наприкінці підручника.
Вивчаючи українську мову, ви зможете взяти участь у виконанні групових проектів, які допоможуть поглибити ваші знання з мови й розвинути творчі здібності.
Багато цікавої, корисної інформації вміщено в рубриках «Із глибин мовознавства», «Для вас, допитливі», «Культура мовлення» та «Моя сторінка».
У розділі «Синтаксис» стануть у пригоді опорні таблиці, розміщені на форзацах підручника, а також додатки зі словничками, відповідями до вправ, порадами щодо виконання завдань. І не забуваймо щирої поради майстра художнього слова Максима Рильського: «Як парость виноградної лози, плекайте мову».
Хай вам щастить!

 Завантажити Заболотний - Підручник Українська мова 8 клас PDF 7 МБ
Категорія: Книги для вивчення української мови | Переглядів: 377 | Додав: tiesto | Теги: Підручник, завантажити, книга, укр. мова, скачати, українська мова, Заболотний, вивчення мови | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar