23:25
Заболотний - Підручник Українська мова 10 клас

Автори: О. В. Заболотний, В. В. Заболотний
Місце видання: Київ
Видавництво: Генеза
Рік видання: 2018
Кількість сторінок: 192 с.
Розвиток й освіта жодній людині не можуть бути подаровані. Охочі долучитися до них мають досягнути цього власного діяльністю, власними силами. Ми готові допомогти вам і запросити до співпраці на сторінках цього підручника. Вивчення рідної мови, удосконалення мовленнєвих умінь і навичок тісно пов’язане із засвоєнням інформації з інших галузей знань. Цей процес має бути всеохопним, масштабним і оптимальним. Це, своєю чергою, передбачає розширення нашого світогляду й установлення зв’язків між історією та сучасністю, минулим і майбутнім.
У цьому підручнику поєдналися традиції та новації, багаторічний досвід і сучасність. Тут упроваджено спільні для всіх шкільних предметів наскрізні змістові лінії: «Екологічна безпека і сталий розвиток», «Громадянська відповідальність», «Здоров’я і безпека», «Підприємливість і фінансова грамотність».
Мандруючи сторінками підручника, ви матимете змогу опанувати основи риторики, а також поглиблено повторити й систематизувати отримані раніше знання, зокрема сягнути вершин лексичних, орфоепічних, морфологічних, орфографічних норм української літературної мови. Навчитеся доцільно використовувати мовні засоби в різних життєвих ситуаціях, зробите своє мовлення більш унормованим, точним, багатим, виразним. Ще отримаєте задоволення від самостійного дослідження мовних явищ, виконання проектів, створення власних висловлень, ознайомлення з матеріалами рубрики «Культура мовлення». На вас чекають оригінальні завдання «Ситуація», «Попрацюйте в парах», «Два - чотири - усі разом», «Коло думок», «Поспілкуйтеся». Поради щодо виконання таких вправ наведено в додатках.
І пам’ятаймо, що знання МОВИ - одна з передумов УСПІХУ.
Тож бажаємо вам високих результатів, цікавих планів, самостійних пошуків і відкриттів.

 Завантажити Заболотний - Підручник Українська мова 10 клас PDF 4 МБ
Категорія: Книги для вивчення української мови | Переглядів: 373 | Додав: tiesto | Теги: укр. мова, Заболотний, завантажити, українська мова, скачати, Підручник, вивчення мови, книга | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar