20:38
Назарова Л. В. - Русско-украинский разговорник

Автор: Лариса Витальевна Назарова
Місце видання: Санкт-Петербург
Видавництво: Каро
Рік видання: 2014
Кількість сторінок: 192 с.
Український розмовник для російськомовних українців України, Росії, Казахстану, Білорусі, Молдови, Киргизстану, Узбекистану, Таджикистану, Туркменістану, Литви, Латвії, Естонії, Грузії, Азербайджану та Вірменії. Дана серія книг адресована тим, хто хоче опанувати розмовну мову іноземними мовами. Спосіб навчання за допомогою діалогів-зразків і готових мовних формул допомагає успішно спілкуватися в іншомовному середовищі в стандартних ситуаціях. Книги незмінно користуються великою популярністю і постійно перевидаються.
Цей розмовник допоможе вам краще пізнати Україну, так як в ньому ви знайдете переклади транскрипцію найкорисніших виразів і коротку інформацію по країні. Розмовник призначений для туристів і відпочивальників, бізнесменів і політиків, журналістів і студентів, які в'їжджають в Україну і НЕ володіють українською мовою.

Украинский разговорник для русскоязычных украинцев Украины, России, Казахстана, Беларуси, Молдовы, Кыргызстана, Узбекистана, Таджикистана, Туркменистана, Литвы, Латвии, Эстонии, Грузии, Азербайджана и Армении. Данная серия книг адресована тем, кто хочет овладеть разговорной речью на иностранных языках. Способ обучения при помощи диалогов-образцов и готовых речевых формул помогает успешно общаться в иноязычной среде в стандартных ситуациях. Книги неизменно пользуются большой популярностью и постоянно переиздаются.
Этот разговорник поможет вам лучше узнать Украину, так как в нем вы найдете переводи транскрипцию самых полезных выражений и краткую информацию по стране. Разговорник предназначен для туристов и отдыхающих, бизнесменов и политиков, журналистов и студентов, въезжающих на Украину и не владеющих украинским языком.


 Завантажити Назарова Л. В. - Русско-украинский разговорник PDF 342 КБ
Категорія: Книги для вивчення української мови | Переглядів: 657 | Додав: tiesto | Теги: назарова, укр. мова, скачати, разговорник, вивчення мови, книга, завантажити, українська мова | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar