14:37
Караман - Підручник Українська мова 11 клас

Автори: С.О. Караман, О.В. Караман, М.Я. Плющ, В.І. Тихоша
Місце видання: Київ
Видавництво: Освіта
Рік видання: 2011
Кількість сторінок: 416 с.
Сьогодні, коли українська мова розширюється у сфері свого функціонування, посилена увага приділяється писемному та усному культурному мовленню. Володіння добірною українською мовою набуває престижності, настає поступове розуміння того, що досконала мовленнєва компетенція є важливою та необхідною складовою професіограми серед працівників різноманітних спеціальностей.
За допомогою підручника 11-го класу ви систематизуватимете та узагальнюватимете вивчене з пунктуації, синтаксису та морфології, засвоюватимете елементи практичної риторики та стилістики, додатково повторюватимете матеріал з орфоепії, фонетики, фразеології, лексикології, орфографії.
Оскільки підручник поєднує профільний та академічний рівні, автори деякою мірою змінили загальну його структуру, збільшивши частину з практичними завданнями для більш детального дослідження поданого мовного матеріалу. На початку тем та розділів, що призначені до вивчення згідно програми одного з рівнів, вказані умовні позначення. Спільні рівні мають у завданнях до вправ вказівки на певний рівень.

 Завантажити Караман - Підручник Українська мова 11 клас PDF 63 МБ
Категорія: Книги для вивчення української мови | Переглядів: 386 | Додав: tiesto | Теги: Підручник, книга, завантажити, укр. мова, Караман, скачати, вивчення мови, українська мова | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar