17:01
Глазова - Підручник Українська мова 6 клас

Автор: О. П. Глазова
Місце видання: Київ
Видавництво: Видавничий дім "Освіта"
Рік видання: 2014
Кількість сторінок: 240 с.
Не зважаючи як складеться ваше життя та яку професію ви оберете у майбутньому, не забувайте, що на сам перед вас будуть оцінювати за ваше мовлення, бо впродовж всього свого життя людина спілкується.
Що ж треба для того щоб наше мовлення було на високому рівні? Перед усім необхідно знати закони мови. Для того, щоб скласти свій власний багатий словниковий запас, необхідно засвоїти велику кількість слів. Вивчення граматики необхідно, щоб тексти та речення, які ми ми складаємо, були правильні та зрозумілі для інших. Вміння вірно будувати діалоги та монологи. Не зменшувати роль емоцій відведених їй в писемному та усному мовленні. Не забувайте, що у порозумінні між людьми значну роль відіграє не лише вміння слухати, а ще й вміння чути.
Багате, різноманітне та грамотне мовлення — не лише спосіб передавати та сприймати думки та почуття. А ще й прояв шани до людей, з якими ти спілкуєшся, до усього оточуючого тебе світу, до народу, який приклав та ще й досі прикладає зусилля у створені мови, до своєї країни. Українську мову, яка на сам перед державну, має бездоганно опанувати кожна людина, яка вважає себе частиною України.

 Завантажити Глазова - Підручник Українська мова 6 клас PDF 56 МБ
Категорія: Книги для вивчення української мови | Переглядів: 333 | Додав: tiesto | Теги: завантажити, українська мова, Підручник, Глазова, скачати, укр. мова, книга, вивчення мови | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar