22:48
Глазова - Підручник Українська мова 10 клас

Автор: О. П. Глазова
Місце видання: Харків
Видавництво: Ранок
Рік видання: 2018
Кількість сторінок: 224 с.
Головна мета підручника — допомогти вам сформувати компетентності, які стануть основою вашої впевненості у своїх силах, а відтак і успішності в подальшому житті.
Підручник сприятиме розвитку вашого мислення, допомагатиме розвивати таланти та реалізувати здібності.
Здобуті за допомогою підручника мовні знання і сформовані мовленнєві вміння забезпечать вам здатність ефективно взаємодіяти і з окремими людьми, і з суспільством у цілому, створять міцну основу для безперервного розвитку, самоосвіти й самовдосконалення.
Цього року ви опановуватимете норми української літературної мови: навчатиметеся правильно добирати, вимовляти й записувати слова, змінювати та сполучати їх між собою. Використовуючи синонімічні багатства мови, ви обиратимете найточніше, найдоречніше, найвиразніше слово, складатимете досконалі речення та будуватимете тексти. Ви осягатимете культуру мовлення, риторичну вправність, що забезпечить не тільки грамотне, а й майстерне володіння державною мовою.
Успішного та цікавого вам навчання!

 Завантажити Глазова - Підручник Українська мова 10 клас PDF 3 МБ
Категорія: Книги для вивчення української мови | Переглядів: 353 | Додав: tiesto | Теги: скачати, Підручник, завантажити, книга, вивчення мови, Глазова, українська мова, укр. мова | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar