00:03
Ющук И.Ф. - Курс ускоренного обучения украинскому языку: 30 занятий

Українська назва: Іван Ющук - Курс прискореного вивчення української мови
Місце видання: Київ
Видавництво: "Боривітер"
Рік видання: 1994
Кількість сторінок: 208 с.
Уроки української мови для російськомовних українців України, Росії, Казахстану, Білорусі, Молдови, Киргизстану, Узбекистану, Таджикистану, Туркменістану, Литви, Латвії, Естонії, Грузії, Азербайджану та Вірменії. У посібнику доступно викладено основні особливості української мови в зіставленні з російською. Передбачено різні вправи, які мають сприяти швидкому оволодінню українською мовою.
Розраховано на слухачів курсу української мови в недільних школах, а також на тих, хто вивчає українську мову самостійно.

Уроки украинского языка для русскоязычных украинцев Украины, России, Казахстана, Беларуси, Молдовы, Кыргызстана, Узбекистана, Таджикистана, Туркменистана, Литвы, Латвии, Эстонии, Грузии, Азербайджана и Армении. В пособии доходчиво изложены основные особенности украинского языка в сопоставлении с русским. Предусмотрены различные упражнения, способствующие быстрому овладению украинским языком.
Рассчитано на слушателей курса украинского языка в воскресных школах, а также на тех, кто изучает украинский язык самостоятельно.


 Завантажити книгу Ющук И.Ф. - Курс ускоренного обучения украинскому языку: 30 занятий PDF 1,4 МБ
Категорія: Книги для вивчення української мови | Переглядів: 344 | Додав: tiesto | Теги: русский язык, Россия, Ющук, Скачать, пособие, украинский язык, Изучение языка, для русскоязычных | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar