22:32
Анатолий Скульский - Спас (записки наблюдателя)

Повна назва: Спас (записки наблюдателя). Психокультура восточных славян в традициях, обрядах, преданиях, легендах и мифах народов Украины.
Рік видання: 1997
Мова: російська
Тип файлу: DOC
Перед Вами книга, в якій автор викладає стародавню трансову культуру українського козацтва під назвою СПАС. Ця система в тому вигляді, в якому вона викладається автором, перейшла до нього від батька, а йому була передана його батьком. По всій видимості в тій чи іншій транскрипції система має історичні корені, які виходять в Ведах давніх русів. В подальшому з розквітом культури русів в Подніпров'ї з головним містом Київ (IV століття до н.е.) вона зазнає ряд змін і поступово стає трансовою культурою запорізьких козаків, оскільки потім усно передається ними з покоління в покоління. Усні перекази говорять про три різновиди Спасу : бойовий, охоронний і цілющий. Саме система цілющого Спасу викладається Автором.

 Завантажити Анатолий Скульский - Спас (записки наблюдателя) DOC 1 МБ

Категорія: Книги про козаків-характерників | Переглядів: 1539 | Додав: tiesto | Теги: книга, спас, козаки, скачати, завантажити, Скульский, характерники | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
avatar
0
1 vitrad • 17:46, 06.01.2020
Интересная и полезная книга
avatar