« 1 2
Рік: 2004
Автор: Василь Чумаченко
Жанр: Езотерика, фентезі
Місце видання: Кривий Ріг
Видавництво: «Видавничий дім»
Мова: Українська
Формат: DOC
Якість: розпізнаний текст без помилок (OCR)
Кількість сторінок: 224
Опис: Як і в своїй попередній книзі «Шлях в невимовне», Василь Чумаченко звертається до теми езотеричної культури України, знаходячи в глибинах культурно-історичної спадщини українського етносу витоки становлення духовного світу людини.
Свої судження автор засновує на розкритті сакрального шляху стародавніх культур, ознаки яких і донині зберігаються в основних архетипах етнічної культури України, що дає підставу, за думки автора, вважати її територію праматеринською зоною формування світосприйняття людини. До книги увійшли есе «Таємниця старого шляху, або Розвиток природних начал людини в українському етносі» і повість-фентезі «Крір», в якій автор намагається визначити по ... Читати далі »
Категорія: Книги про козаків-характерників | Переглядів: 1670 | Додав: tiesto | Дата: 18.08.2018 | Коментарі (0)

Тип файлу: DOC
Мова: російська
Читач, перед тобою короткий екскурс автора в трансову культуру українського народу, його бойового загону - козацтва. На зорі становлення слов'янського етносу, його давньоруських коренів (щодо росіян, білорусів, українців), в ньому зародилися певні погляди на Всесвіт і людину, встановилися вірування і відповідно їм, виникали трансові культури. У IV столітті до н.е. виникає трансова культура запорізьких козаків, усно передається з покоління в покоління, відома під назвою СПАС. Ця система мала три основні різновиди: бойовий, охоронний і цілющий. Автор, Анатолій Скульський, частиною цієї системи, в цьому екскурсі викладає психокультуру східних слов'ян в традиціях, обрядах, переказах, легендах і міфах народів України. У кожному регіоні нашої країни вони не однакові, але мають однакове коріння.

... Читати далі »
Категорія: Книги про козаків-характерників | Переглядів: 662 | Додав: tiesto | Дата: 18.08.2018 | Коментарі (0)

Повна назва: Спас (записки наблюдателя). Психокультура восточных славян в традициях, обрядах, преданиях, легендах и мифах народов Украины.
Рік видання: 1997
Мова: російська
Тип файлу: DOC
Перед Вами книга, в якій автор викладає стародавню трансову культуру українського козацтва під назвою СПАС. Ця система в тому вигляді, в якому вона викладається автором, перейшла до нього від батька, а йому була передана його батьком. По всій видимості в тій чи іншій транскрипції система має історичні корені, які виходять в Ведах давніх русів. В подальшому з розквітом культури русів в Подніпров'ї з головним містом Київ (IV століття до н.е.) вона зазнає ряд змін і поступово стає трансовою культурою запорізьких козаків, оскільки потім усно передається ними з покоління в покоління. Усні перекази говорять про три різновиди Спасу : бойовий, охоронний і цілющий. Саме система цілющого Спасу викладається Автором. ... Читати далі »

Категорія: Книги про козаків-характерників | Переглядів: 1531 | Додав: tiesto | Дата: 18.08.2018 | Коментарі (1)

1-10 11-13