01:25
Басова Г. Д. - Сопоставительная грамматика русского и украинского языков

Місце видання: Київ
Видавництво: Наукова думка
Рік видання: 2003
Кількість сторінок: 536 с.
Українська граматика для російськомовних українців країн колишнього СРСР (України, Росії, Казахстану, Білорусі, Молдови, Киргизстану, Узбекистану, Таджикистану, Туркменістану, Литви, Латвії, Естонії, Грузії, Азербайджану та Вірменії). У монографії представлено системний опис російської і української граматик на словотвірному, морфологічному, синтаксичному рівнях в порівняльному аспекті, відзначені загальні та специфічні їхні риси, семантична своєрідність граматичних засобів кожної з аналізованих мов. Досліджуються зразки літературно-нормованої мови в письмовому та усному варіантах, фіксується динаміка змін в граматичних системах російської та української мов в кінці XX століття. Для філологів, викладачів російської та української мов, студентів вузів.

Украинская грамматика для русскоязычных украинцев стран бывшего СССР (Украины, России, Казахстана, Беларуси, Молдовы, Кыргызстана, Узбекистана, Таджикистана, Туркменистана, Литвы, Латвии, Эстонии, Грузии, Азербайджана и Армении). В монографии представлено системное описание русской и украинской грамматик на словообразовательном, морфологическом, синтаксическом уровнях в сопоставительном аспекте, отмечены общие и специфические их черты, семантическое своеобразие грамматических средств каждого из анализируемых языков. Исследуются эталоны литературно-нормированной речи в письменном и устном вариантах, фиксируется динамика изменений в грамматических системах русского и украинского языков в конце XX века. Для филологов, преподавателей русского и украинского языков, студентов вузов.

 Завантажити Басова Г. Д. - Сопоставительная грамматика русского и украинского языков PDF 50,1 МБ
Категорія: Книги для вивчення української мови | Переглядів: 573 | Додав: tiesto | Теги: Басова, українська мова, скачати, книга, вивчення мови, граматика, укр. мова, завантажити | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar