04:56 Українська кухня: повне зведення рецептів національної кухні XVIII-XXI ст. | |
Автор: Григорій Олександрович Дубовіс Місце видання: Харків Видавництво: Фоліо Рік видання: 2006 Кількість сторінок: 591 с. Рецепти яких страв ви очікуєте знайти в книзі «Українська кухня»? Ну звичайно ж, борщу, пампушок, вареників, галушок. А ще? А ще тут зібрано велику кількість рецептів питомо українських страв — і відомих усім, і незаслужено забутих. Якщо у вас вдома буде ця книжка, ви зможете приготувати практично всі страви, адже це — повне зведення рецептів національної кухні України XVIII — XXI століть. Головне — захотіти. І ще: уся ця смакота з апетитними назвами готується зі звичайних продуктів — із м'яса, риби, овочів, ягід — наших, рідних, земних. А виходить щось неземне, чарівне. Спробуйте! Завантажити книгу Українська кухня: повне зведення рецептів національної кухні XVIII-XXI ст. PDF 4,7 МБ | |
|
Всього коментарів: 0 | |