04:56
Українська кухня: повне зведення рецептів національної кухні XVIII-XXI ст.

Автор: Григорій Олександрович Дубовіс
Місце видання: Харків
Видавництво: Фоліо
Рік видання: 2006
Кількість сторінок: 591 с.
Рецепти яких страв ви очікуєте знайти в книзі «Українська кухня»? Ну звичайно ж, борщу, пампушок, вареників, галушок. А ще? А ще тут зібрано велику кількість рецептів питомо українських страв — і відомих усім, і незаслужено забутих. Якщо у вас вдома буде ця книжка, ви зможете приготувати практично всі страви, адже це — повне зведення рецептів національної кухні України XVIII — XXI століть. Головне — захотіти. І ще: уся ця смакота з апетитними назвами готується зі звичайних продуктів — із м'яса, риби, овочів, ягід — наших, рідних, земних. А виходить щось неземне, чарівне. Спробуйте!

 Завантажити книгу Українська кухня: повне зведення рецептів національної кухні XVIII-XXI ст. PDF 4,7 МБ
Категорія: Рецепти української кухні (книги) | Переглядів: 95 | Додав: tiesto | Теги: кулінарія, Скачать, Рецепти, українська кухня, як приготувати, українські страви, скачати | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar