20:05
Мавро Орбини - Славянское Царство

Видавництво: ОЛМА Медиа Групп / Просвещение
Рік видання: 2010, 1722
Мова: російська
Кількість сторінок: 576
Опис:
Книга католицького священика Мавро Орбіні "Слов'янське царство", що є по суті першою історією всіх слов'янських народів, може цілком претендувати на звання сенсаційної книги століття.

Вперше вона була видана в 1601 році в Італії, і відразу ж пішла низка скандалів, пов'язаних з нею. Проти книги озброїлася традиційна історія, а слідом за нею - католицька церква. Видання негайно було занесено в Індекс заборонених книг і дивом уникло знищення.

У 1722 році за особистою вказівкою Петра I частина цієї книги була переведена на російську мову, а зараз ми представляємо повну версію, перекладену з італійської мови.

Гучні заяви Мавро Орбіні, що рознесли в пух і прах традиційну історію середніх віків і сьогодні продовжують шокувати бувалих істориків.

Єдине, що рекомендую, так це читати не "русские", а "слов'яни", так як писав хорват Мавро Орбіні в 1601 році. Бо російська пропаганда вже встигла туди "русских" повписувати.

 Завантажити книгу Мавро Орбини - Славянское Царство DJVU 16 МБ
Оригинал Мавро Орбіні 1722 року російською мовою
Завантажити книгу Мавро Орбини - Славянское царство PDF 30 МБ
Категорія: Книги про арійське походження українців | Переглядів: 1118 | Додав: tiesto | Теги: арійці, індоєвропейці, скачати, книга, предки українців, завантажити, Орбіні, арії | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar