21:17 Доцяк В.С. - Українська кухня | |
Місце видання: Львів Видавництво: Оріяна-нова Рік видання: 1998 Кількість сторінок: 558 с. В основу книги покладено відродження української національної кухні, технології приготування давніх традиційних страв. Подано товарознавчу класифікацію овочів, грибів, риби, м'яса, птиці, описано значення їх у харчуванні людини. Висвітлено раціональні способи кулінарної обробки продуктів, її вплив на якість готової продукції. Наведено способи і методи приготування та подавання страв, напоїв, виробів з тіста, вимоги до їхньої якості, терміни реалізації. Окремий розділ присвячено лікувальному харчуванню. Завантажити книгу Доцяк В.С. - Українська кухня PDF 10,3 МБ | |
|
Всього коментарів: 0 | |