21:17
Доцяк В.С. - Українська кухня

Місце видання: Львів
Видавництво: Оріяна-нова
Рік видання: 1998
Кількість сторінок: 558 с.
В основу книги покладено відродження української національної кухні, технології приготування давніх традиційних страв.
Подано товарознавчу класифікацію овочів, грибів, риби, м'яса, птиці, описано значення їх у харчуванні людини. Висвітлено раціональні способи кулінарної обробки продуктів, її вплив на якість готової продукції. Наведено способи і методи приготування та подавання страв, напоїв, виробів з тіста, вимоги до їхньої якості, терміни реалізації. Окремий розділ присвячено лікувальному харчуванню.

 Завантажити книгу Доцяк В.С. - Українська кухня PDF 10,3 МБ
Категорія: Рецепти української кухні (книги) | Переглядів: 1348 | Додав: tiesto | Теги: Рецепти, скачати, як приготувати, Скачать, українські страви, українська кухня, кулінарія | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar